МЕНЮ (Завантажити)
22.02.2022
Наказ від 01.09.2021 №41. Про організацію гарячого харчування у 2021/2022 навчальному році
ПЕРЕЛІК нормативно-правових документів для організації харчування в закладах загальної середньої освіти
Закон України «Про освіту» Стаття 56
Закон України «Про повну загальну середню освіту» Стаття 20, 21, 38
Закон України «Про охорону дитинства» Стаття 5
Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Закон України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» ст. 20, 21, 26, 27
Закон України «Про захист населення від інфекційних хвороб» ст. 11, 12, 21
Постанова Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»
Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 03.12.2020 № 2532 «Про затвердження гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти»
Розпорядження Кабінету Міністрів України від 05.08.2020 № 1008-р «Про затвердження плану заходів з реформування системи шкільного харчування»
Протокол наради під головуванням Прем’єр-міністра України Шмигаля Д.А. та за участю дружини Президента України Зеленської О.В. з питань реформування системи шкільного харчування (пункти 2, 8, 11)
Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020 № 2205, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 10 листопада 2020 р. за № 1111/35394 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти»
Регіональний план щодо створення належних умов для безпечного харчування у закладах освіти області на 2021 рік, затверджений від 24.12.2020 року
|